Осмислени пространства...
Шоурум

Предлагаме :

  

за търговски обекти, заведения, жилища, офиси, експозиционни щандове и др. 

 

 

        Дизайн Център Вертикали ще направи пълен проект и обзавеждане на Вашия дом. За да е по-лесно за нашите клиенти, ние се опитахме да обхванем всичко, което е свързано с един интериорен проект до неговото осъществяване. Започвайки с идеята, изработката на работен проект, авторски надзор, ремонтно-довършителните работи, изработката на мебели, консултациите и доставката на материали. Разбира се Вие може да имате свои майстори, доставчици или мебелни фирми, с които работите. В такъв случай ние с готовност ще работим с тях. С предаването на работния проект Вие ще имате всички необходими чертежи, за да можете да получите оферти и от други места за мебелите и ремонтните дейности. В случай, че сте поискали от нас и авторски надзор, то ние ще си сътрудничим с хората, които сте избрали за подизпълнители.

 

Интериорен проект

        Интериорният проект разделяме на три основни части. Всяка от тях може да бъде поръчана отделно, но за да получите възможно най-близък резултат до проекта, ние Ви препоръчваме да използвате целия пакет от 3-те подчасти.

1. Идеен проект;

2. Работен проект;

3. Авторски надзор.

 

Изготвяне на идеен проект

1. Първи етап:

2. Втори етап - изготвяне на проекта:

3. Трети етап:

 

Изготвяне на работен проект

       След като имаме готов идейния проект, може да продължим да работим заедно и да изготвим и работен. Той включва изработка и предаване на клиента на цялата техническа документация:

 

Осъществяване на авторски надзор

       Ако искате проектът, който Ви дадем да съответства максимално до реализацията, ще Ви бъде необходим авторски надзор. Там ние проследяваме дали се изпълнява проекта, ако изникне някаква необходимост от малка промяна от проекта - ние ще вземем оптималното решение. Ще съпоставим реално избраните цветове. Ще се съобразим с наличностите. Ще подберем съвсем точните нюанси. Ще обясняваме на майсторите.

 

Допълнителни услуги

 

Ремонт и довършителни работи

           Ако не разполагате с майстори или не Ви се занимава, ние ще Ви осигурим екипи за цялостен ремонт и довършителни работи. След изготвяне на работния проект, можем да остойностим проекта и да Ви дадем оферта за строително-ремонтните дейности.

Консултации при избор на бои и настилки

            На пазара в момента има голям избор на материали и човек често е затруднен при избора. Ако не Ви се правят безкрайни разходки по магазините и искате да си спестите време  и пари, ние ще Ви консултираме.

Консултации при избор на електроуреди

            Дизайн Център Вертикали работи с почти всички марки ел. уреди на българския пазар. Ще изберем заедно най-подходящия за Вас уред, според зададената от Вас ценова категория и изисквания за функции.

 

         Цената на интериорния проект е от 25 до 35 лв / кв.м.  /без ДДС/  в зависимост от сложността и квадратурата.

          Работим с много партньори за изпълнение на интериорния проект, от които нашите клиенти ползват отстъпки: